Beoordelingen van Kim Chi Wow Amsterdam

Recente recensies van Kim Chi Wow Amsterdam

2 sterren na 11 reviews

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb via de site een bestelling geplaatst en deze ook online betaald. Toen ik de bestelling ging ophalen halen bleek de tent gesloten te zijn. Ik heb ze geprobeerd te bellen maar er wordt niet opgenomen, ook wordt er niet gereageerd op een berichtje via facebook en instagram. Het zou fijn zijn als er contact opgenomen zou worden en het betaalde bedrag teruggestort zou worden.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben 3-6 via de site eten besteld en betaald, maar daar aangekomen is het pand leeg!! We kunnen geen contact krijgen. We willen ons geld terug!! Helaas, vroeger diverse keren fijn eten gehaald, maar nu dus opgelicht!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb op jullie site eten besteld, toen ik dit wou ophalen. Bleek dat het restaurant dicht was. Er hangen zelfs TE HUUR bordjes op het raam. HOE KAN IK JULLIE BEREIKEN !!!? Ik bel morgen de POLITIE als jullie me niet terug bellen of mailen en het geld terug stortten. E mail is leofrommars1@gmail.com Tel is 0619931650

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald, deze werd bevestigd alleen er was niemand in de winkel, toen zag ik op Instagram dat ze tijdelijk dicht zijn. Ik wil graag er eens eten en dus een kans geven op kwaliteit maar momenteel wil ik het liefst m'n geld terug of iets in die richting

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij aankomst bleken jullie gesloten, dus eten betaald, maar moest alsnog iets anders regelen

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We tried to call the restaurant cause the order went wrong, but there was no one picking up. We were in phone queue for 20min and then it just hung up. Would like to get this order and the money I paid back. Thank you

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Great, as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had een extra grote beef bulgogi besteld. Er zat erg weinig vlees in. De aubergineschotel had eveneens maar enkele stukken aubergine. Bij de Indonees een paar deuren verder krijg ik twee keer zoveel voor de helft van de prijs.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en neem aan ook gezonde maaltijd

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom: top. Goede kwaliteit van de ingrediënten en het was weer gewoon ontzettend lekker. Blijft een aanrader dit!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wow wow wow Best place in the town! Friendly staff and super tasty food!